Over ons

“Al meer dan 20 jaar zijn wij trots op ons vak, wat er sindsdien niet veranderd is, is onze persoonlijke service”
Erik van der Voegt
Management VPM Glas
39 lopende
projecten
1 eigen fabriek
100% service
gerichtheid
9012 tevreden
klanten

Waarom VPM glas?

Ervaring

Al ruim 20 jaar zijn we de glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

 

Persoonlijke service

Wij geven je net dat beetje extra, persoonlijk contact staat bij ons vanaf de start ruim 20 jaar geleden hoog in het vaandel.

Vakkundige montage

Vakmanschap dat is waar wij voor staan, een smile op uw gezicht dat is waar wij voor gaan.

Betrouwbaar

Door jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage bent u bij ons aan het juiste adres.

Hiervoor kunt bij ons terecht:

Investeren in HR++ isolatieglas levert een winst op vergelijkbaar met een rente van 10 procent op een spaarrekening. Er zijn verschillende soorten isolerend glas, met verschillende isolatiewaarden. Welke optie voor jouw woning het meest geschikt is en hoeveel je daarmee bespaart aan gasverbruik ontdek je via het Advies op maat.

Inbraakwerend (gelaagd glas) is een samenstelling van 2 of meer glasplaten met daartussen een of meerdere pvb folies, dit begint bij de dikte 33.1 gelaagd, dit wil zeggen dat dit bestaat uit 2 ruiten van 3 mm en dat deze 1 pvb folie bevat. Hoe dikker het glas en hoe meer van deze zeer taaie folies worden gebruikt zorgt voor een steeds moeilijkere doorbraak van dit soort glas.
Ook is dit glas voor bijvoorbeeld trapleuningen of balkonafscheidingen of gevelbeglazing onder 85 cm vanaf het vloeroppervlak verplicht uit te voeren in gelaagd glas volgens NEN3569, dit ivm letselschade en doorvalbeveiliging, dit is ook uit te voeren in isolatieglas en kan dan ook aan twee zijde aangebracht worden waardoor de beveiliging dubbel goed werkt. Dit gelaagde glas is ook verkrijgbaar met een matte witte folie, dit wordt vaak toegepast in voordeuren of terrasafscheidingen waar privacy gewenst is.

In het algemeen wordt gehard glas gebruikt voor veiligheid in de vorm van glasbreuk door ongevallen. Het is tot vijf keer sterker dan gewoon glas en wanneer het breekt dan gebeurt dit in relatief onscherpe korrels. Ook met gehard glas kan een combinatie worden gemaakt met isolatieglas.

Draadglas is een type inbraak werend glas, dat qua kenmerken enigszins te vergelijken valt met gehard glas of gelaagd glas.
Als wapening bevinden zich in het draadglas metalen draden in een rasterpatroon. De functie die de draden in het draadglas hebben, is dat wanneer het glas breekt de scherven blijven steken aan de draden. Dit zorgt ervoor dat het glas zowel veiliger is, als inbraak vertragend werkt. Dit echter niet in dezelfde mate als gelaagd of gehard glas.

Hardglazen deuren en puien zijn in diverse uitvoeringen, leverbaar. Hierdoor is dit product dan ook breed toepasbaar. Voorbeelden hierbij zijn: entree puien, binnendeuren, wanden, douchedeuren, cabines.

Hardglazen wandbekleding is leverbaar in alle vrijwel RAL kleuren. Deze glazen wandbekleding bestaat uit gehard glas waardoor dit uitermate geschikt is voor achter een warmtebron zoals bv een kookplaat, ongeharde glassoorten gaan vaak kapot doordat het glas te warm wordt en breekt. (thermische breuk)

Goede ventilatie zorgt er voor dat de lucht binnen gezond is, het geïntegreerde buitenzonweringsdoek zorgt voor thermisch comfort. Een combinatie van beiden garandeert een optimaal binnenklimaat. Bovendien zijn er heel wat mogelijkheden onder de vorm van akoestische (AK) of stormvaste (FIX) uitvoeringen of met het zonweringsdoek op een uitvalarm (CAP).

Meer info?

Vul het formulier hiernaast in,
en wij nemen vrijblijvend contact op.